Bezoek het provinciaal recreatiedomein gratis tot 3 april

Vanaf 1 oktober 2014 tot en met 3 april 2015 is het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer ‘gratis’ te bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang. Spelen, sporten, wandelen, vissen, gezellig terrasje en zoveel meer, je kunt het allemaal aan het Zilvermeer. In het hoog- en tussenseizoen betaal je een kleine toegangsprijs voor het domein, maar in het laagseizoen kan je gratis komen genieten.

Extra opening attracties

Door het mooie weer en de talloze bezoekers zijn de attracties uitzonderlijk twee weekends langer geopend. Zowel in het weekend van 4 en 5 oktober en in het weekend van 11 en 12 oktober kan je nog komen roeien & waterfietsen, minigolfen en crossen met de gocarts en minicars. Deze attracties zijn open van 9 tot 16.30 uur en hiervoor gelden de normale tarieven.

Meer informatie: www.zilvermeer.be

Wanneer:

Gratis toegang van 1 oktober 2014 tot 3 april 2015

Het weekend van 4 en 5 oktober en het weekend van 11 en 12 oktober zijn de attracties uitzonderlijk geopend. GOCARTS, MINICARS, MINIGOLF en BOTENVERHUUR zijn open van 09u00 tot 16u30. Toegang tot het domein is gratis, voor de attracties gelden de normale tarieven.

Waar:

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:

www.zilvermeer.bewww.facebook.com/Zilvermeermol